ΝΤΟΥΛΑΠΑ ' BARI '

3450€
Τιμή
2890 €
Κωδικός
BARI
Κατηγορία
Ντουλάπες
Υλικό κατασκευής
Βακελίτης - Μελαμίνη - Γυαλί

Η οργάνωση ενός χώρου είναι πολύ σημαντική, καθώς επηρεάζει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό τη διάθεσή μας όταν βρισκόμαστε σ’ αυτόν. Το υπνοδωμάτιο, όντας το «καταφύγιο» που μας προσφέρει την επιθυμητή ηρεμία και χαλάρωση μετά από μία κουραστική μέρα, πρέπει να είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.

Οι ντουλάπες αποτελούν ένα από τα πιο χρηστικά έπιπλα, καθώς συμβάλουν στην τάξη και τη σωστή οργάνωση του χώρου. Επομένως, η αγορά τους είναι απαραίτητη και η επιλογή τους κρίσιμη.

Οι προτάσεις σε διαστάσεις, καθώς και οι συνδυασμοί χρωμάτων με τα υψηλής ποιότητας υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένες οι ξύλινες ντουλάπες της VERFO, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και εύχρηστο αποτέλεσμα στο χώρο!

Σε περίπτωση που ο χώρος σας είναι περιορισμένος, οι συρόμενες ντουλάπες είναι η ιδανική επιλογή καθώς βοηθούν στην εξοικονόμησή του, ενώ οι ανοιγόμενες ντουλάπες θα γεμίσουν το διαθέσιμο χώρο του δωματίου σας. Μπορεί η επιλογή τους να εξαρτάται από το προσωπικό σας στιλ, όμως το σίγουρο είναι πως και τα δύο είδη θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, δένοντας αρμονικά με τα υπόλοιπα έπιπλα του υπνοδωματίου σας.

* Η διάσταση της ντουλάπας είναι 290ΠΧ250ΥΧ65Β.

* Η τελευταία φωτογραφία σας δίνει επιλογές διαμόρφωσης μιας ντουλάπας.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13