ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'SOHO'

2370€
Τιμή
1950 €
Κωδικός
SOHO
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €

ο κρεβάτι Soho είναι κατασκευασμένο από φυσικό καπλαμά δρυς rustic σε χρώμα Pale brown rustic oak (D8). Στηρίζεται σε μεταλλική βάση με ιδιαίτερο σχεδιασμό, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα pale grey (L51) και συνδυάζεται όμορφα με τις λακαριστές επιφάνειες των υπολοίπων επίπλων της collection. Το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του κρεβατιού είναι φυσικό ξύλο με τα χαρακτηριστικά νερά rustic. Όλα τα υλικά είναι υψηλών προδιαγραφών εναρμονισμένα με της ευρωπαϊκές προδιαγραφές και καθαρίζονται εύκολα με μαλακό νωπό πανί.

Τα μαξιλάρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού είναι αποσπόμενα, διπλής όψης και δίνουν τη δυνατότητα επιλογής 2 διαφορετικών υφασμάτων ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο προσδιορίζοντας την εποχή.

Το κρεβάτι στηρίζεται σε μεταλλική βάση με ιδιαίτερο σχεδιασμό, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα pale grey (L51) και συνδυάζεται όμορφα με τις λακαριστές επιφάνειες των υπολοίπων επίπλων της collection.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160Χ200/2 κομοδίνα/τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13