ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'MIRANDA'

1170€
Τιμή
880 €
Κωδικός
MIRANDA
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+150 €
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στην τιμή περιλαμβάνεται ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές) αρίστης ποιότητας.

Το μοντέλο αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο τεχνητού δρυς ή  καρυδιάς  (μελαμίνη). Τα κομοδίνα και οι συρταριέρες Μιράντα, συνδυάζονται με 4 διαφορετικά είδη  πόμολων, μεταλλικό, κλασικό & μοντέρνο, ξύλινο, στενό και φαρδύ με επιφάνεια λεία & ανάγλυφη 3d.

Το ξύλινο  κεφαλάρι Μιράντα συνδυάζει με ιδιαίτερο στυλ  διαφορετικά επίπεδα  λείων & ανάγλυφων 3d επιφανειών σε διάφορα χρώματα λάκας και ξύλου (τεχνητό δρυς ή  καρυδιά). Το ξύλινο κρεβάτι μπορεί να ντυθεί με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από κρεβάτι Μιράντα, δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 7 συρταριών και καθρέπτη Μιράντα, αλλά  μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και  αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ανάλογα  με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας.  Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στις αντίστοιχες επιφάνειες και  χρώματα λάκας, μπορούνε  να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο.

Στο επισυναπτόμενο χρωματολόγιο υπάρχουν οι χρωματικές, σε λάκα, ματ ή γυαλιστερή, προτάσεις της LETTO καθώς επίσης και τα χρώματα των ξύλινων επιφανειών. Τις αναλυτικές διαστάσεις των επιμέρους τεμαχίων θα τις βρείτε στο αντίστοιχο αρχείο.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διέυθυνση: προέκταση Μακρηγιάννη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13