ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'LUXX'

2990€
Τιμή
2690 €
Κωδικός
LUXX
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €

Luxx Αυτόνομα συρτάρια με μηχανισμούς soft close και βάση anti-slippery. 5 διαφορετικές διαστάσεις, 2 μοναδικά χρώματα δρυς και 14 χρώματα λάκας με matte υφή είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε και να δημιουργήσετε την δική σας, μοναδική, προσωπική σύνθεση!

Η φιλοσοφία των κομοδίνων Luxx είναι μοναδική: Δημιουργήστε Τη Δική Σας Προσωπική Σύνθεση! Η διαδικασία είναι απλή :
• Εμπνευστείτε μέσα από τους βασικούς συνδυασμούς που προτείνει η Letto
• Επιλέξτε τις διαστάσεις των αυτόνομων συρταριών ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο
• Αποφασίστε τη σειρά τοποθέτησης
• Διαλέξτε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς χρωμάτων λάκας & ξύλου και το κομοδίνο είναι έτοιμο!

Και για να αποφύγετε την ακαταστασία των διαφόρων φορτιστών προτείνουμε ενσωματωμένο usb charger, για γρήγορη και εύκολη φόρτιση των ηλεκτρονικών σας συσκευών.

Η προσωπική σας σύνθεσή ταιριάζει ιδανικά με το κρεβάτι της Luxx collection και συμπληρώνει υπέροχα τα κρεβάτια Nabuk & Fab από τις αντίστοιχες collection. Επίσης μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει το αγαπημένο σας υπάρχον ντυμένο κρεβάτι.

Αλλά μη μείνετε εδώ. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, Μετρήστε τους χώρους του χολ και του σαλονιού σας, Ζωγραφίστε την κάτοψη και Δημιουργήστε νέες συνθέσεις sur mesure για τις αγαπημένες σας γωνιές δίπλα στον καναπέ, σαν τραπεζάκι, να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας φωτιστικό και να έχετε χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους, με στυλ και φινέτσα όπως ακριβώς τους επιθυμείτε.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρωμα 160Χ200/ 2 κομοδίνα/τουαλέτα και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών. Δεν συμπεριλαμβάνεται ο φωτισμός και οι 2 καθρέπτες.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13