ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'LOUISA'

2730€
Τιμή
1990 €
Κωδικός
LOUISA
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €

Το ιδιαίτερο φινίρισμα της βαφής στις ακμές των ξύλων, δίνει το χαρακτηριστικό ύφος “country” στο κλασικό αυτό μοντέλο. Το ξύλινο κεφαλάρι Λουΐζα, μπορεί να επενδυθεί με ύφασμα, δέρμα ή δερματίνη, και να αποκτήσει πιο ανάλαφρο ύφος. Το ξύλινο κρεβάτι Λουΐζα μπορεί και αυτό να ντυθεί με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από κρεβάτι Λουΐζα, δυο κομοδίνα(50 ή 60 εκ), συρταριέρα 4 ή 6 συρταριών και καθρέπτη Λουΐζα , αλλά μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου και των απαιτήσεών σας.

Η επιλογή σιδερένιου ή ντυμένου κρεβατιού συνδυασμένο με κομοδίνα και συρταριέρα Λουΐζα αποτελεί όμορφη εναλλακτική λύση. Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στα αντίστοιχα χρώματα, μπορούνε να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο.

Στο επισυναπτόμενο χρωματολόγιο υπάρχουν οι χρωματικές, σε λάκα, ματ ή γυαλιστερή. Τις αναλυτικές διαστάσεις των επιμέρους τεμαχίων θα τις βρείτε στο αντίστοιχο αρχείο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160Χ200/2 κομοδίνα/τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13