ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'LAND'

1830€
Τιμή
1650 €
Κωδικός
LAND
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190€
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανάλαφρα κλασικό μοντέλο κρεβατοκάμαρας, με ιδιαίτερο συνδυασμό βαφής λάκας και δρύινων επιφανειών, ενώ  το ιδιαίτερο φινίρισμα βαφής στις ακμές, όπου αυτό υπάρχει, δίνει  το χαρακτηριστικό ύφος  “country”.

Το ξύλινο κεφαλάρι Land, μπορεί να επενδυθεί με ύφασμα, δέρμα ή δερματίνη, και να αποκτήσει πιο ανάλαφρο ύφος. Το ξύλινο κρεβάτι Land μπορεί και αυτό να ντυθεί με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από κρεβάτι, δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 5 συρταριών και καθρέπτη, αλλά  μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και  αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ)  ανάλογα  με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας. Η επιλογή σιδερένιου ή ντυμένου κρεβατιού συνδυασμένο με κομοδίνα και συρταριέρα Land  αποτελεί όμορφη εναλλακτική λύση.

Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στα αντίστοιχα  χρώματα, μπορούνε  να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο. Στο επισυναπτόμενο χρωματολόγιο υπάρχουν οι χρωματικές, σε λάκα, ματ ή γυαλιστερή, προτάσεις της LETTO  για το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο. Τις αναλυτικές διαστάσεις των επιμέρους τεμαχίων θα τις βρείτε στο αντίστοιχο αρχείο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( δεύτερη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160Χ200/2 κομοδίνα/τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13