ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'FLOW'

1850€
Τιμή
1590 €
Κωδικός
FLOW
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €

Το κρεβάτι της Flow collection είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά dark Massima oak (m.29) με το χαρακτηριστικό χρώμα της καρυδιάς και συνδυάζεται υπέροχα με την μεταλλική βάση στήριξης σε χρώμα pale grey (L.51).

Τα προαιρετικά μαξιλάρια που ολοκληρώνουν το στυλ του κρεβατιού είναι αποσπώμενα, διπλής όψης και δίνουν τη δυνατότητα επιλογής 2 διαφορετικών υφασμάτων ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο, προσδιορίζοντας την εποχή, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζεστή αίσθηση. Πλένονται δε με μεγάλη ευκολία σε περίπτωση που το ύφασμα το επιτρέπει!

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του κρεβατιού είναι υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουν anti-scratch coating για μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές και τα χτυπήματα και ευκολία στο καθάρισμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Επίσης, το κρεβάτι είναι εξοπλισμένο με ειδικά λάστιχα προς αποφυγήν οποιουδήποτε τριξίματος αλλά και καλύτερη στήριξη του στρώματος.

Ο προαιρετικός led φωτισμός που μπορεί να τοποθετηθεί στο κεφαλάρι και στο ποδαρικό, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ανιχνευτή κίνησης, θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, με χαμηλή κατανάλωση παρέχοντας βοήθεια ειδικά τις βραδινές

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160X200/ 2 κομοδίνα/ χαμηλή τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Ο φωτισμός led είναι προαιρετικός.  

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13