ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'FAB'

1990€
Τιμή
1690 €
Κωδικός
FAB
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €

Το κρεβάτι της Fab Collection αποτελεί μία κομψή και εκκεντρική επιλογή που θα πλαισιώσει το υπνοδωμάτιο σας. Ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί ανταποκρίνεται σε διαφορετικές αισθητικές ταυτότητες, ώστε να ορίσετε το δικό σας στυλ σ’ αυτό. Επιλέγοντας το ύφασμα ή τη δερματίνη που θα το ντύσει, θα δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.

Τα υφασμάτινα καλύμματα, τόσο στο κεφαλάρι, όσο και στη βάση του κρεβατιού, αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία. Αν το ύφασμα το επιτρέπει, μπορούν να πλυθούν άφοβα, αλλά και να αντικατασταθούν μετά από καιρό, προσδίδοντας μία διαφορετική και ανανεωμένη νότα στο χώρο σας. Τα μεταλλικά πόδια του κρεβατιού, πέρα από την τέλεια στήριξη που προσφέρουν, παρουσιάζουν και μεγάλη ανθεκτικότητα, χωρίς να φθείρονται κατά το καθάρισμα.

Η προσθήκη ειδικού μηχανισμού (αμορτισέρ) μαζί με το ανατομικό τελάρο για τη στήριξη του στρώματος με διαστάσεις 160*200, θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το κρεβάτι ως εύκολο και βολικό αποθηκευτικό χώρο. Σ’ αυτή την περίπτωση, τοποθετούνται ειδικά λάστιχα στις τραβέρσες, διασφαλίζοντας την αποφυγή τριγμών και την εισχώρηση σκόνης. Επιπλέον, στο μπαούλο τοποθετείται ειδική βάση για να στηρίζονται τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί, χωρίς να ακουμπάνε στο πάτωμα.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160Χ200/2 κομοδίνα/τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13