ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'COSMOS'

1670€
Τιμή
1370 €
Κωδικός
COSMOS
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+190 €
Φωτισμός LED
+50€/τεμάχιο

Το μοντέλο Cosmos κατασκευάζεται από ανάγλυφη μελαμίνη γνωστής Ευρωπαϊκής εταιρείας στο χρώμα της καρυδιάς, σε συνδυασμό με μονόχρωμη επιφάνεια. Το ιδιαίτερο σχεδιασμού κρεβάτι, δένει κομψά με τα δίχρωμα κομοδίνα και συρταριέρες,   ενώ ο προεραιτικός led φωτισμός, που μπορεί να τοποθετηθεί στο κεφαλάρι και στον καθρέπτη, προσθέτει την δική του χαρακτηριστική λάμψη.

Οι μηχανισμοί των συρταριών είναι ρόδας Teflon Ιταλικής προέλευσης  μαζί με   όλες τις δεδομένες ποιοτικές χαρακτηριστικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες (λάστιχα ειδικής κατασκευής  τοποθετημένα στο εσωτερικό των τραβερσών για αποφυγή τριγμών και σκόνης στην περίπτωση του μπαούλου). Το κρεβάτι με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το σετ αποτελείται από κρεβάτι  δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 7 συρταριών και καθρέπτη  ανάλογα   με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ( πρώτη φωτογραφία ), το κρεβάτι για στρώμα 160χ200/2 κομοδίνα/τουαλέτα/καθρέπτης και το ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές), όλα αρίστης ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Ο φωτισμός led είναι προαιρετικός.  

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διεύθυνση: Προέκταση Μακρηγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13