ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'CITY'

1330€
Τιμή
1040 €
Κωδικός
CITY
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στην τιμή περιλαμβάνεται ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές) αρίστης ποιότητας.

Κατασκευάζεται από τεχνητό καπλαμά Rustic γνωστής Ευρωπαϊκής εταιρείας σε συνδυασμό με ματ λακαριστές επιφάνειες. Οι μεταλλικές βάσεις του κρεβατιού, των κομοδίνων και της τουαλέτας δίνουν στο μοντέλο αυτό ανάλαφρη αίσθηση στο κλασσικό στυλ Rustic.

ΟΙ μηχανισμοί των συρταριών είναι ρόδας Teflon Ιταλικής προέλευσης και όλες τις δεδομένες ποιοτικές χαρακτηριστικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες της LETTO (μεταλλική ράβδος τοποθετημένη σε όλα τα μεγάλα συρτάρια-λάστιχα ειδικής κατασκευής λάστιχα τοποθετημένα στο εσωτερικό των τραβερσών για αποφυγή τριγμών και σκόνης στην περίπτωση του μπαούλου)  Το κρεβάτι με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.Το σετ αποτελείται από κρεβάτι  δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 7 συρταριών και καθρέπτη   ανάλογα   με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας.

Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στις αντίστοιχες επιφάνειες και  χρώματα λάκας, μπορούνε  να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο. Απευθύνεται σε καταναλωτές που αναζητούν έπιπλα κρεβατοκάμαρας με μοντέρνα αισθητική και έντονη προσωπικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διέυθυνση: προέκταση Μακρηγιάννη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13