ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'BOX'

1630€
Τιμή
1360 €
Κωδικός
BOX
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+150 €
Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στην τιμή περιλαμβάνεται ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές) αρίστης ποιότητας.

Το μοντέλο αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο Δρυς και υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα λάκας, ματ ή γυαλιστερή. Το κεφαλάρι Box είναι ντυμένο με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα και συνδυάζεται όμορφα με την ξύλινη κορνίζα που το περιβάλει. Το κρεβάτι Box είναι ντυμένα με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από το κρεβάτι Box, δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 4 ή 6 συρταριών και καθρέπτη Αθηνά, αλλά μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου και των απαιτήσεών σας. Η επιλογή κομοδίνων και συρταριέρα του μοντέλου Land συνδυασμένο με το ντυμένο κρεβάτι Box, αποτελεί όμορφη εναλλακτική λύση.

Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στα αντίστοιχα χρώματα ξύλων και λάκας, μπορούνε να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο. Στο επισυναπτόμενο χρωματολόγιο υπάρχουν οι χρωματικές, σε λάκα, ματ ή γυαλιστερή, προτάσεις της LETTO καθώς επίσης και τα χρώματα των ξύλινων επιφανειών. Τις αναλυτικές διαστάσεις των επιμέρους τεμαχίων θα τις βρείτε στο αντίστοιχο αρχείο.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διέυθυνση: προέκταση Μακρηγιάννη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13