ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'BARCELONA'

1230€
Τιμή
940 €
Κωδικός
BARCELONA
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+150 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές) αρίστης ποιότητας.

Το μοντέλο αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο τεχνητού δρυς ή  καρυδιάς  (μελαμίνη). Τα κομοδίνα και οι συρταριέρες Μιράντα συνδυάζονται με 4 διαφορετικά είδη  πόμολων, μεταλλικό, κλασικό & μοντέρνο, ξύλινο, στενό και φαρδύ με επιφάνεια λεία & ανάγλυφη 3d.

Το κεφαλάρι Μπαρτσελόνα είναι ελαφρά κεκλιμένο και ντυμένο με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, σε ιδιαίτερη ραφή, η οποία και δίνει το χαρακτηριστικό μοτίβο της Barcelona. Το ξύλινο κρεβάτι μπορεί να ντυθεί και αυτό με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από κρεβάτι Μπαρτσελόνα, δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 7 συρταριών και καθρέπτη Μιράντα, αλλά  μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και  αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ανάλογα  με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας.  Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στις αντίστοιχες επιφάνειες και  χρώματα λάκας, μπορούνε  να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διέυθυνση: προέκταση Μακρηγιάννη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13