ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ 'ANTA'

1190€
Τιμή
905 €
Κωδικός
ANTA
Κατηγορία
Κρεβατοκάμαρες
Μηχανισμός μπαούλο
+150 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται ορθοπεδικό τελάρο στήριξης (σομιές) αρίστης ποιότητας.

Το μοντέλο αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο τεχνητού δρυς ή  καρυδιάς  (μελαμίνη). Τα κομοδίνα και οι συρταριέρες Μιράντα συνδυάζονται με 4 διαφορετικά είδη  πόμολων, μεταλλικό, κλασικό & μοντέρνο, ξύλινο, στενό και φαρδύ με επιφάνεια λεία & ανάγλυφη 3d.

Το κεφαλάρι Άντα είναι ντυμένο με ύφασμα ή δερματίνη σε 4 διαφορετικές  τεχνοτροπίες, είναι διπλής όψεως και μπορεί να βγει με μια απλή κίνηση, δίνοντας  το την δυνατότητα  να αλλάξει ύφος και στυλ άμεσα. Το ξύλινο κρεβάτι μπορεί και αυτό να ντυθεί με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, ενώ με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το σετ αποτελείται από κρεβάτι Άντα, δυο κομοδίνα (50 ή 60 εκ), συρταριέρα 3 ή 7 συρταριών και καθρέπτη Μιράντα, αλλά  μπορεί να διαφοροποιηθεί με επιλογή τεμαχίων και  αξεσουάρ (κατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ) ανάλογα   με τις διαστάσεις του χώρου και των  απαιτήσεών σας.  Διάφορα σχέδια ντουλάπας, σε επιλεγμένες διαστάσεις στις αντίστοιχες επιφάνειες και  χρώματα λάκας, μπορούνε  να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο.

Περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

tel: 2310 682816
fax: 2310 682081
email: info@verfo.gr
διέυθυνση: προέκταση Μακρηγιάννη, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
τκ: 570 13